Истината

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

POLINA

Re: Истината

Post by POLINA »

Истината е че снощи ми откраднаха телефона от една селска дискотека и ако неви затруднява утре или там кат се сетите да ми пратите един смс че нямам номера на никои от вас.
Когато нищо не е сигурно, всичко е възможно!
Lubo

Post by Lubo »

Каде бе Поли в какви дискотеки ходиш ти? :o
petkan
Администратор

Post by petkan »

jena_na_kayakar wrote:Поли е много права, само не разбрах защо трябва женените да се развеждат, а останалите да гонят приятелките си. Доколкото разбирам тя точно обратното се опитва да каже-ако може да сме снизходителни и да се отнасяме с разбиране към вашата "болест"
Каякарска жено, наистина е по-добре да се отнасяте с разбиране, а не да го симулирате, както не рядко се случва. Ама това са едни такива теми дето датират от момента в който са се появили хората и едва ли ще намерим решение на проблема тук. ;)
mitq

Post by mitq »

няма такова животно като разбиране :x
Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език
manev

Post by manev »

Кратък разговор с Ники по Кю-то...
...."Манчо днес бях на Лалето и се сцепих от каране...даже и брадата си сцепих" :D
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
kayaso

Post by kayaso »

:D
добре, че дъската не е сцепил!
п.с. връщам се от курс по лавинна безопасност.... иска да ви кажа смо, че е много ползен! ;)
manev

Post by manev »

открийте приликите :) http://www.vbox7.com/play:002223a1
petkan
Администратор

Post by petkan »

manev wrote:Кратък разговор с Ники по Кю-то...
...."Манчо днес бях на Лалето и се сцепих от каране...даже и брадата си сцепих" :D
Некадърник! Не можа ли поне една ръка или крак да счупи в добавка та да го дават по медиите поне?! Какво ще си помислят сега хората за келешите, а? Ще тръгнат слухове, че нищо не можем да свършим като хората. Поля вече ни направи очерк за банята, но след този случай ще вземат да ни разлепят снимките по лифтовете... :P
manev

Post by manev »

Мойта и на Барзов вече са разлепени :) Опраайте се ;)
manev

Post by manev »

jena_na_kayakar ??? още в самото начало ви казах, че взимайки предвид стила на регистрация и писане имам опасения за 1-2 персони които могат да се крият зат това име :D Интервалите с долно тире са специфични за компютърно грамотен човек ;) в крайна сметка като се разрових в модераторския панел ... излезе че Петко има вирус в домашното си РС и той е много познат и "опасен" ;) Вирусът "Силви" е слабо разпространен но има надежди да стане силно заразен и да привлече други подобни . Възпроизвежда се бавно , по 1-2 бройки в последните години :D . Много моля Петкан да си закупи антивируса "Джак Даниелс" и да оправи тая бъркотия :D
Locked