Що се отнася до другото. Не желая да се карам с никой и въобще да изпадаме в такива спорове. Не съм си и помислял да преправям нечии съобщения. Просто като видя някое "ц" сбъркано със "с" съм го оправял защото ми харесва да е подредено всичко. По останалите спорове обещах да не коментирам и забравям за случая. Но осъждам всякви личности дразги и разделения, както и повишаване на тон тук спрямо другарчето...все пак сме келеши, не футболисти
Иначе що се отнася до "мисията" ми тук:
Когато направихме новия форум освен че трябваше да го тестваме за бъгове и простоти от всякъв род... всъщност напишете думата "Струма" в търсачката и ще разберете че продължава да има щуротии.... Самият форум като новосъздаден трябваше максимално бързо и качествено да се популяризира, защото старият го отебахме в Миг. Ситуация която не е много добра когато се премества форум. За целта разпратих писма от служебния ни Мейл до всички нам извести клубове и хора. Както и до разни други форуми и сайтове за които се сетих. В резултат на което в тоя форум почти винаги има някой нерегистриран който ни чете глупостите. Както и се появиха нови хора вътре които вярвайте ми не са ни намерили чрез ясновидка или обява във вестника.
Общо взето с тая мисия се занимавам през последния месец и много се радвам като даваме акъл пет човека на Веско как да си вземе най неподходящата лодка за него
Все още вярвам че всеки се радва като се появи нов човек (регистриран) и зададе въпрос на който с желание да му отговорим. Останалото си е наща простотия дето май край нема
Аре с мир.
Ванка да разбереш кво е тва семантика че са нема да спя цяла нощ.