Здравейте...радвам се да се присъединя към БКО.От доста време разглеждам Форума ,но тази вечер се реших и аз да се се присъединя официално къв Вас.Надявам се да приемате още каяк-келеши(макар все още да нямам личен каяк,но надявам се това да се поправи тази година,а това е и задача номер 2 в семейството).Твърдо сме решили да се сдобием с такава лодка(даже ако е рекъл Бог нямам против и 2).Харесъл съм няколко лодки предимно за по-спокойни води като за начало...а ако се вдигне адреналина и ми се вижда скучно.....що пък да не се пробвам и по Струма...Миналата година имам няколко"рейса" в няколко язоввира с
http://kayak.jacques-lemans.bg/upload/2 ... 4544-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; и ми хареса,на половинката също..(даже Тя повече ме надъха да купим лодка).Направих и един круиз в Морето пак с този Круизер

От него и се запалихме за лодка...гледам и се услушвам за 2-ръка защото финансовото ми положение не в цветущо здраве

но ако не се намери ще се взима и нов....Ако има колеги около Пловдив или околноста и мислят да карат този уикенд да пишат...под ръка имам 2 лодки на други Келеши и мога да ползвам,а и гледам прогнозата за събота е 15-18 градуса

Писането на Български с латински букви е като писането с лайна по стената-чете се но е гнусно.......