anastas_peykov wrote:Абре тез възрастни чичковци от тоя филм трябва ли да се пускат по тази екстремна река?
Нищо и няма на реката ...проблема не е във възраста а в главата както винаги ...
В Австрия може да завариш 60-70 годишни чички да се пускат по места за които ние се пазариме два дена със себе си...
... тука Ескимоското от край време се счита за световен рекорд
Така е по целия балкански полуостров ама ми е писнало да го коментирам и вече преди да се поинтересувам кой клас е реката гледам първо с кой отивам и защо. Определено се уморих от "ентусиазъм" и държа да съм с хора които могат да ми помогнат, аз на тях също и да не се разправям с никой който 5 години намира оправдание за това че не може да ескимотира или има някакви душевни задръжки за да се справя с критични ситуации и да взима решения.
Реките в които се завираме в последно време не са онези които ни плашеха навремето. Нещата се по промениха и вече някои трасета може спокойно от хоби да се превърнат в бедствие...
... Не може да има хора които не ескимотират, нямат въжета и да няма поне една аптечка по лодките ... не може да има оправдания и сравнения.
Наистина се съберете и направете един БЧК курс ..не за друго а поне за обща култура. И си избийте това от главата кой на колко години е и кво прави ...
Говорил съм с Макаров да интегрират малко техния курс за спасяване в бързи води и да го проиграем през Юни месец на Струма. След това ще се опитаме да го "занасем" където трябва по другите градове ... Да видим дали ще стане

сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина